INFO FRA FORÆLDRERÅDET

Efter vort første forældrerådsmøde i Bæktoften i dette skoleår, er det blevet klart, at ikke ret mange forældre er klar over, at forældrerådet eksisterer, at vi i form af en repæsentant fra hver klasse er her, og at vi både vil og kan hjælpe, hvis der er behov for det.

Derfor har vi nu besluttet at gøre os mere synlige ved bl.a. her at fortælle lidt om, hvordan I som forældre kan/må bruge os, og hvordan vi i det daglige er/kan være en hjælp for Bæktoften og dens daglige virke.

Der blev kort efter skolestart valgt en repræsentant fra hver klasse.

Fra Bæktoftens side kommer vi til at fungere som talerør ud til klasserne, det være sig i forskellige sammenhænge, for at komme med et par eksempler kan bl.a. nævnes, at vi ved større arrangementer og lign. kan finde på at spørge i klasserne, om I som forældre kunne tilbyde jeres hjælp ved evt. at bage en kage eller noget andet. Det kunne også være, hvis der arrangeres ture ud af huset, hvor der kunne bruges et par ekstra hænder/nogle der evt. kunne rive en dag eller et par timer ud af kalenderen og hjælpe/ledsage på disse ture.

Men vi fungerer også som talerør den anden vej, (dvs. fra jer til Bæktoften). Hvis der er noget I som forældre gerne vil have bragt på bane, noget I gerne ser ændret eller bare ideer/gode råd I gerne vil have viderebragt, må I meget gerne komme til os. Bæktoftens personale er der selvfølgelig også, og vi opfordrer altid til, at I altid går den direkte vej med information/spørgsmål osv. men hvis der skulle opstå en situation, hvor I ikke føler for dette, og synes det er nemmere at gå til en anden forældrer, må I til enhver tid komme til os i forældrerådet. Vi er nemme at komme i kontakt med, vi har billeder og kontaktoplysninger til at hænge på skolen og henviser hertil.

Vi glæder os til samarbejdet,

- det er altid godt at have noget at glæde sig over/glæde sig til.

Forældrebestyrelsen

Gitte Støchkel