Min Fremtid
er et netbaseret værktøj til vejledning og undervisning i UEA.

Evaluering af introduktionskurser 8. årgang
Evaluering af Introduktions-kurser for 8.årgang. Besvar evalueringen og vær med i lodtrækningen om 3 x 2 biografbilletter.
UddannelsesGuiden.dk
Undervisningsministeriets Uddannelsesguide.Her
finderdu mere end 2.000 uddannelser.

UU Ringkøbing-Skjern
Ungdommens Uddannelsesvejledning i Ringkøbing-Skjern kommune.
Praktik-evaluering finder du under menuen evaluering øverst på siden.
E-vejledning for forældre og elever.Du kan åbne en chat med en vejleder.
Åbent dag-aften og weekend.
Tlf.-sms:70222207

Fremtidenerdin. Interaktivt vejledningsmateriale fra Ligestillingsministeriet.
Den Innovative Skole
PC-værktøjskasse og inspirationshjemmeside, som kan benyttes både af lærere, vejledere og elever i den daglige undervisning.

Min Plan
Min plan består af hjemmesiden og en køreklar mappe med vejledning, opgaver og forberedende øvelser til arbejdet med uddannelses-planen i 7.-9. klasse.
Praktikpladsen
Undervisningsministeriets Internet-mødested for elever og virksomheder indenfor erhvervs-uddannelserne.

Elevportalen.dk
Elevportalen.dk formidler elevpladser. Her kan du se nye elevstillinger hver dag.

Elev-jobs.dk
Elev-Jobs.dk er hele Danmarks elev- og studie- jobportal.

Find din efterskole
Efterskolernes fælles portal. Se om der er ledige pladser på den efterskole du er interesseret i.

Minuddannelse.net

Elevplan, uddannelsesbog og uddannelsesplan samles i ét redskab.Alle fag skal indgå i elevplanen. De gældende elementer fra elevplanen og uddannelsesplanen bliver videreført i én ny elev- og uddannelsesplan på 8. og 9. klassetrin.

Erhvervsuddannelserne
DRØMMER DU...om at blive tømrer, elektriker, slagter eller social- og sundhedshjælper? Sådan kommer du i gang med erhvervsuddannelserne.

Brobygning.net
Kursustilbud 8.-9. Klasse.
Alle Brobygnings- og Introduktionskurser i din region.
Social og sundhedsskolen
Social- og sundhedsskolerne udbyder uddannelser til mennesker, der vil arbejde med mennesker.

Optagelsesportal til ungdomsuddannelserne
Her har du mulighed for at søge optagelse på ungdomsuddannelserne.
Hvad kan jeg blive
Her på siden finder du præsentationsfilm til en lang række uddannelser og jobs.

Uddannelser i landbruget
Landbrugsportal med uddannelsesoversigt, samt tilbud til 4. - 6. klassetrin om gårdbesøg i undervisningen og dyrevelfærd - tema til biologi i 7. - 9. Klasse.